Hi ha bellessa en els errors

The Crab Apples es van donar a conèixer amb Right Here (2014), el seu àlbum de debut. Durant aquests quatre anys han tingut temps de telonejar a The Beach Boys, Nada Surf, Sidonie o L.A., gravar l’EP Hello Stranger i llançar ara A Drastic Mistake.

La banda de Santa Eulàlia de Ronçana han enfrontat la publicació d’un nou àlbum “amb la consciència d’estar gravant un disc” i després d’acumular més d’una quarantena de directes en l’últim any i mig.

El grup format per Carla Gimeno, Laia Alsina, Laia Martí i Mauro Cavallero segueix practicant aquesta barreja de melodies pop amb bases rock que els ha acompanyat al llarg de tot aquest temps.

“És un disc format per cançons que parlen de contradiccions i d’errors. Però, tot i el que pugui semblar, aquests en cap moment es conceben des d’una visió negativa o destructiva, sinó que els veiem com a elements que ens construeixen com a persones, ens completen i ens converteixen en éssers versàtils, amb les nostres llums i les nostres ombres, debilitats i fortaleses, somnis i pors… “.

A Drastic Mistake s’entreveu la seva evident evolució creativa i escènica, hi ha contribuït  el nou segell Barceloní Hidden Track Records. Drastic Mistake manté elements d’etapes anteriors de la banda. Melodies i construccions pop-rock amb el singular so de la producció de Lluís Cots i Xavier Nadal.

“Hi ha bellesa en els errors, encara que a primera vista no ens ho sembli. Mitjançant les cicatrius el feble es converteix en bell i fort”.