ajo & min

ajo & min roden el seu nou espectacle Soy mujer que tú en què ens ofereixen micropoesia amb música electrònica. Un repàs breu i colossal dels poemes dels últims llibres d’Ajo micropoetisa acompanyada de la compositora Judit Farrés, qui aporta meravelloses bases electròniques, cançons i veus i on destaca la figura de la dona.

La seva proposta en escena ha marcat un abans i un després en la poesia actual, participant en els festivals més importants i penjant el cartell de sold out en la major part dels seus microshows. ajo & min ens ofereixen en el seu microshow una brandada festa poètica  amb micropoemes xinesos, microproblemes, rimes a llarg termini o pseudobiografíes perquè com Ajo diu: “No me tires de la memoria que yo vengo del punk y la cresta la llevo en la lengua”. 

La trajectòria d’Ajo com micropoetessa l’ha portat a publicar diversos llibres dels que s’han venut més de 50.000 exemplars, convertint-la en una de les poetes més llegides a l’Espanya del segle XXI. Durant els últims anys s’ha centrat en passejar la seva micropoesia per tot tipus d’escenaris del nostre país i de capitals internacionals de la mà de músics tan variats com Julieta Venegas, entre molts altres.

La polifacètica min (Judit Farrés) ha treballat com a actriu en nombroses obres de teatre i televisió. A més, destaca la seva faceta com a compositora, arranjadora i productora en espectacles com Guerra i Miedo d’Albert Pla, i en bandes sonores de pel·lícules com Van morir per sobre de les seves possibilitats.

Si no ho has vist abans. Si no ho has llegit abans. Si no ho has escoltat abans, ajo & min actuaran a l’(a)phònica de Banyoles diumenge 30 de juny al Claustre Monestir Sant Esteve.